MediGo Center

Medigo Center

 

 

Laboratorul Medigo Center s-a născut din pasiunea pentru excelență a unor profesioniști de top și din dorința de a oferi servicii de cea mai bună calitate în climatul medical românesc. În laboratorul nostru primează grija pentru pacient, de la momentul în care acesta apelează la noi până la primirea rezultatelor. Empatia, răbdarea, căldura celor care vă întâmpină atunci când pășiți într-unul dintre punctele noastre de recoltare sunt susținute de rigoarea și eficiența personalului de laborator, ales dintre cei mai dedicați, mai bine pregătiți și mai experimentați profesioniști din domeniul medical.

 

Aparatura medicală de ultimă generație pe care am achiziționat-o ne permite să efectuăm peste 700 de analize de laborator în cel mai scurt timp posibil, la standarde de cea mai înaltă calitate. Toate acestea, împreună cu dorința permanentă de a ne autodepăși ne transformă în parteneri de încredere în drumul dumneavoastră spre o viață sănătoasă.

 

Cei care ne-au inspirat să pornim pe acest drum sunteți dumneavoastră, oamenii, astfel că facem tot ce ne stă în putință pentru ca toți cei care ne calcă pragul să aibă o experiență cât mai plăcută și mai benefică, iar ceea ce ne motivează să mergem mai departe sunt rezultatele: de aceea tindem permanent spre excelență în efortul nostru de a construi un laborator care funcționează impecabil, în care relația cu pacienții va fi întotdeauna pe primul loc.