MediGo Center

Monitorizarea nivelului de Vitamina D din sânge este esențială pentru sănătatea oaselor, pentru echilibrul sistemului imunitar și al sistemului nervos. Pe măsură ce se apropie sezonul rece și expunerea noastră la soare scade semnificativ, suplimentarea cu vitamina D, în cazul unei deficiențe, poate fi un ajutor important în menținerea sănătății și a stării de bine.
Profită acum de oferta Medigo Center și vino într-unul din punctele noastre de recoltare, din Str. Caraiman nr. 65 și din Calea Plevnei nr. 1, ca să afli care este nivelul Vitaminei D din organismul tău la prețul promoțional de 100 lei.

La Medigo Center, hemoglobina glicozilată (glicată), cunoscută și sub numele de HbA1c, se poate face gratuit în baza biletului de trimitere emis de medicul de specialitate diabet, nutriție și boli metabolice sau de medicul de familie, dacă sunteți diagnosticat cu diabet zaharat. Hemoglobina glicată indică nivelul mediu al glucozei din sânge în ultimele 2-3 luni de dinaintea recoltării și este o analiză extrem de utilă în monitorizarea diabetului zaharat.

Lipsa de fier este principala cauză a anemiei, o afecțiune care se poate manifesta la oricare dintre noi, dar afectează cu precădere femeile.
Dacă vă confruntați cu stări de oboseală și slăbiciune, dureri de cap, amețeli sau palpitații, este timpul să luați măsuri!
Pentru o diagnosticare rapidă, Medigo Center vă pune la dispoziție un set promoțional în valoare de 75 de lei.

Pentru evaluarea echilibrului hormonal al femeii, Medigo Center vă pune la dispoziție un set de analize promoțional conținând principalii hormoni implicați în procesul reproductiv feminin.
4 analize utile la prețul avantajos de 125 de lei!

Un ficat sănătos înseamnă un organism sănătos! Analizele efectuate periodic sunt cel mai bun mod de a evalua dacă acest organ vital funcționează la un nivel optim. La Medigo Center puteți beneficia de un profil hepatic constând în 6 analize esențiale la numai 99 lei!

Patru analize esențiale pentru diagnosticarea și monitorizarea afecțiunilor de natură infecțioasă sau care au la origine diversele procese inflamatorii ce pot afecta organismul, acum la Medigo Center la prețul promoțional de 76 lei.

Nimic nu este mai important decât sănătatea copiilor noștri, iar analizele efectuate periodic sunt esențiale pentru a detecta eventualele deficite și probleme care pot apărea la cei mici.
Medigo Center vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un set promoțional de 99 lei care cuprinde cele mai importante analize pentru o monitorizare corectă a sănătății copiilor.

Un set complet de analize importante pentru evaluarea și monitorizarea funcției renale, care pot avea un rol esențial în diagnosticarea, dar și în prevenirea bolilor de rinichi:
9 analize la numai 110 lei.

Buna funcționare a glandei tiroide este un indicator al sanatații generale a organismului, de aceea controlul periodic al hormonilor tiroidieni nu trebuie amanat. Medigo Center va ofera un set cu 3 dintre cei mai importanți hormoni tiroidieni la un preț deosebit de avantajos.

Analizele uzuale efectuate regulat sunt cel mai bun mod de a ne asigura că problemele de sănătate nu ne vor lua prin surprindere. Fie că aveți suspiciuni sau nu, setul nostru vă oferă o imagine de ansamblu corectă asupra sănătății dumneavoastră.
9 analize uzuale la numai 99 lei, pentru liniștea dumneavoastră!

La Medigo Center puteți achiziționa acum un set promoțional, în valoare de 117 lei, pentru diagnosticarea infecției cu virusul hepatitei B, cu virusul hepatitei C, precum și a celei cu virusul HIV.